На Кіровоградщині у Благовіщенському районі відбувся рейд

Січень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 751 | Коментарі: 0

Зважаючи на підвищення рівня небезпеки виникнення надзвичайних подій, характерних для зимового періоду, рятувальники посилюють профілактичні заходи на території Кіровоградської області.

15 січня фахівці пожежно-рятувальної служби Благовіщенського району спілкувались із громадянами щодо заходів безпеки життєдіяльності, про які потрібно пам’ятати кожному.

Так, враховуючи пониження температури повітря, фахівці Служби порятунку розповіли мешканцям житлових районів м. Благовіщенського, як вберегтись від переохолодження, як поводитись під час негоди, у тому числі – водіям транспортних засобів. Особливо застерігали громадян від виходу на нестійку кригу для риболовлі чи заради розваги, адже саме зараз, в період коливань температури, крига дуже підступна.
Крім того, рятувальники нагадали правила пожежної безпеки у побуті в опалювальний період, правила експлуатації електропобутової техніки тощо.

Поряд з тим продовжують траплятись випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, тому варто знати алгоритм дій у такому випадку. Щоб розмова закарбувалась у пам’яті громадян, рятувальники дали їм листівки тематичного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool