На Кіровоградщині у багатолюдних місцях провели рейд (ФОТО)

Листопад 18, 2022 | Новини | Переглядів: 2368 | Коментарі: 0

Співробітники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу у багатолюдних місцях та у житловому секторі, розповсюдили листівки із застереженнями і нагадали порядок дій після сигналу повітряної тривоги, при виявленні боєприпасів, при хімічній і радіаційній загрозі.

На Кіровоградщині у багатолюдних місцях провели рейд

 

На Кіровоградщині у багатолюдних місцях провели рейд

На Кіровоградщині у багатолюдних місцях провели рейд


Спілкуючись із жителями селища Добровеличківка, міст Новомиргород, Новоукраїнка, Мала Виска та Помічна, рятувальники закликали їх не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а прямувати до найближчого укриття, захисної споруди чи підвалу. Якщо поблизу немає укриттів, можна розміститися у квартирі чи будинку у приміщенні, що відповідає правилу двох стін.

У випадку виявлення боєприпасів надзвичайники радили ні в якому разі не чіпати їх, позначити місце небезпечної знахідки та зателефонувати до Служби порятунку за номером «101».

Також жителів Новоукраїнщини закликали бути обережними з вогнем у побуті та на відкритій території. Порадили дотримуватися правил пожежної безпеки під час опалювального сезону та, щоб убезпечити своє житло від вогню, діяти згідно із запропонованим алгоритмом під час аварійних відключень електроенергії.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool