На Кіровоградщині у 71-річної жінки вкрали 100 тисяч гривень

Листопад 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1167 | Коментарі: 0

Зловмисник частинами викрадав у 71-річної жінки грошові кошти, які витрачав на наркотичні засоби та інші власні потреби. За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

10 листопада до Світловодського відділу поліції надійшло звернення від мешканки міста про те, що з її квартири було викрадено 100 тисяч гривень.
- Правоохоронці встановили особу злодія. Ним виявився 28-річний родич потерпілої. Чоловік зізнався, що, допомагаючи бабусі, знайшов схованку з великою сумою грошей. Без відома жінки, забрав 4 тисячі гривень, за які придбав наркотичні засоби. Після того, як готівка скінчилася, зловмисник знову взяв частину коштів, які витратив на наркотики та ремонт свого автомобіля. Загалом за 20 разів чоловік викрав у родички різними сумами 100 тисяч гривень, - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool