На Кіровоградщині у 6 лікарнях триває будівництво приймальних відділень

Грудень 16, 2020 | Новини | Переглядів: 547 | Коментарі: 0

У Кіровоградській обласній лікарні, Світловодській, Гайворонській і Добровеличківській ЦРЛ, лікарні швидкої медичної допомоги міста Кропивницький та Олександрійській ЦМЛ триває будівництво приймальних відділень

Як зазначив перший заступник голови Кіровоградської ОДА Валерій Жалдак, максимальний обсяг робіт планується виконати до кінця року.

«Роботи з будівництва приймальних відділень у 6 лікарнях тривають. Максимально виконаємо заплановане до кінця року. Відповідно використаємо і кошти державної субвенції, виділені на будівництво приймальних відділень», - зазначив Валерій Жалдак.

Перший заступник додав, що будівництво приймального відділення у Знам’янській міській лікарні заплановане на наступний рік.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool