На Кіровоградщині у 36-річного чоловіка вилучили коноплю

Лютий 09, 2016 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

За попередніми даними, житель міста Новоукраїнки зберігав у своєму домоволодінні подрібнені рослини коноплі для особистого вживання.

До відділу поліції надійшла інформація про вчинення місцевим жителем кримінального правопорушення.

«Під час проведення обшуку житла чоловіка працівники поліції виявили близько 100 грамів сухої речовини рослинного походження, зовні схожої на коноплю, саморобний пристрій для її куріння. Вилучене направлено на експертизу», - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
Стосовно зловмисника розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».
Чоловіку загрожує штраф, виправні роботи, арешт на строк до шести місяців, або до трьох років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool