На Кіровоградщині троє зловмисників викрали два мотоцикли

Березень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 794 | Коментарі: 0

Жителі Новгородківського району, 17, 18 та 22 років, викрали з чужого гаража два мотоцикли, які планували розібрати на запчастини та продати. Транспортні засоби зловмисники сховали в лісосмузі поблизу села, де їх і знайшли правоохоронці.

8 березня до відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з населених пунктів району про крадіжку мотоциклів, які тривалий час не експлуатувались.

Правоохоронці встановили, що напередодні троє місцевих жителів розпивали алкогольні напої. Близько опівночі у компанії закінчилось спиртне і коштів на його придбання не було. Один з молодих чоловіків згадав, що вдень зі своїм знайомим в гаражі його родича він брав бензин і бачив там мототехніку. Зловмисники прихопили з собою металевий лом та вирушили на «справу». Зірвали з дверей штабу, зайшли до приміщення гаража та викрали два мотоцикли «Іж-Планета-2» та «Восход-2».

Щоб залишитись непоміченими на світанку, чоловіки вирішили сховати викрадене в лісосмузі біля села, а в подальшому продати транспортні засоби по запчастинам. Але здійснити задум їм не вдалося, оскільки поліцейські встановили особи викрадачів та знайшли мотоцикли, - розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Крім того, як з’ясувалося, стосовно наймолодшого зловмисника в даний час в іншій області розслідується кримінальне провадження за вчинення крадіжок.

За матеріалами Новгородківського відділення поліції Долинського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool