На Кіровоградщині троє невідомих напали на жінку

Листопад 22, 2018 | Новини | Переглядів: 605 | Коментарі: 0

До відділу поліції звернулася 61-річна потерпіла. Троє невідомих пізно ввечері напали на жінку та із застосуванням фізичної сили відібрали у неї сумку і гроші в сумі 600 гривень.

«За вказаними потерпілою прикметами, провівши першочергові розшукові заходи, правоохоронці вийшли на слід зловмисників. Особи грабіжників були встановлені. Ними виявилися місцеві жителі: двоє 15-річних та один 18-річний раніше судимий хлопець.
За поясненням осіб, вони побачили жінку та вирішили заволодіти її речами з корисливих мотивів. Викрадене майно поліцейські вилучили. Вирішується питання про повідомлення особам підозри у скоєнні злочину», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

За матеріалами Долинського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool