На Кіровоградщині тривають зустрічі з переселенцями (ФОТО)

Вересень 19, 2023 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 вересня, зустріч рятувальників та волонтерів Acted відбулася з внутрішньої переміщеними особами в смт Добровеличківка Новоукраїнського району. 

На Кіровоградщині тривають зустрічі з переселенцями

На Кіровоградщині тривають зустрічі з переселенцями

На Кіровоградщині тривають зустрічі з переселенцями


Громадяни, евакуйовані з прифронтових територій, зібралися у приміщенні місцевого ліцею “Гармонія” заради спілкування з надзвичайниками та волонтерами.

Аби потурбуватися про безпеку людей та запобігти можливим надзвичайним ситуаціям, працівники Служби порятунку роз’яснюють людям правила пожежної безпеки та порядок дій під час загорання в приміщенні та у природному середовищі.

Інспектор Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області у ході практичної частини заходу провів інструктаж з питань використання первинних засобів пожежогасіння. Навчаючи дорослих, як користуватися вогнегасниками, він нагадав про необхідність подбати про безпеку дітей у побуті, особливо у період, коли вони перебувають без нагляду та супроводу батьків.

Практикум з користування вогнегасниками рятувальники доповнили розповідями з власного професійного досвіду, коли пожежно-рятувальним підрозділам доводилося ліквідувати загорання, що сталися внаслідок недбалого ставлення власників домоволодінь до питань пожежної безпеки та відвертого нехтування встановленими нормами. А ще - про випадок, коли спалювання сухостою на городі мало не вартувало власнику усього майна разом з будинком та господарчими спорудами.

Краще запам’ятати поради рятувальників допоможуть застережні листівки, які учасники заходу отримали разом з останнім номером періодичного друкованого видання “Палаючі новини”.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool