На Кіровоградщині тривають профілактичні відпрацювання житлового сектора

Червень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

5 червня інформаційно-роз’яснювальну роботу провели працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області у м. Мала Виска.

Під час спілкування з жителями райцентру рятувальники пояснили людям основні правила пожежної безпеки у побуті, яких потрібно неухильно дотримуватись, щоб не допустити займання у власній оселі.

Рятувальники нагадали про заборону спалювання сухої рослинності та післяжнивних залишків на території приватних домоволодінь або біля будівель різного призначення. Вогнеборці пояснили громадянам, аби не сталося лиха, необхідно своєчасно ремонтувати та замінювати стару та пошкоджену електричну мережу. Попередили, що всі електричні прилади необхідно використовувати тільки за призначенням та не користуватись несправними чи саморобними приладами, не залишати їх без нагляду увімкненими.

Під час проведення роз’яснювальної роботи рятувальники роздали громадянам тематичні листівки та зазначили, що при виникненні надзвичайної ситуації необхідно негайно телефонувати за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool