На Кіровоградщині тривають перевірки всіх освітніх закладів

Серпень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 681 | Коментарі: 0

Тривають позапланові перевірки всіх освітніх закладів, що функціонують на території Кіровоградської області та готуються до прийому дітей у новому навчальному році.

Рятувальники відповідно до наданих державою повноважень перевіряють відповідність вимогам нормативних документів у сфері пожежної та техногенної безпеки усіх аспектів, що забезпечують безпеку перебування у закладі як для учнів, так і для персоналу цих об’єктів.

Це, передусім, системи протипожежного захисту та оповіщення людей у разі виникнення пожежі, первинні засоби пожежогасіння: вогнегасники, пожежний інвентар (покривала з негорючого теплоізоляційного полотна, грубововняної тканини або повсті, ящики з піском, бочки з водою, пожежні відра, совкові лопати) і пожежний інструмент (гаки, ломи, сокири тощо). Крім того, перевіряється стан електрогосподарства об’єктів на предмет безпеки експлуатації, джерела водопостачання, наявність нормативних евакуаційних виходів тощо.

За результатами перевірок органами Управління ДСНС України в області будуть прийматися рішення щодо підписання відповідних актів готовності навчальних закладів до нового навчального року.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool