На Кіровоградщині тривають перевірки щодо дотримання протиепідемічних заходів

Квітень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Робочі групи, до складу яких входять поліцейські, інспектори У ДСНС в області та працівники Держпродспоживслужби, продовжують рейдові інспектування з метою перевірки дотримання суб’єктами господарювання на території Кіровоградщини вимог постанови Кабінету Міністрів України від 11.03 2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» у частині ефективного та повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів.

Щоденно робочі групи звітують щодо результатів контрольних заходів, що здійснювались на території Кіровоградської області.

Сьогодні, 10 квітня, наприкінці дня проведено підсумкову нараду за участю представників трьох відомств, під час якої узагальнено звітні дані та узгоджено подальші спільні дії щодо запобігання занесенню і поширенню на території області коронавірусної інфекції.
Робочі групи працюватимуть на території Кіровоградської області до завершення обмежувальних заходів, уведених у дію дорученням Президента України, постановами Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211, від 16 березня 2020 року № 215 щодо запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool