На Кіровоградщині тривають перевірки пасажирського транспорту

Липень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 659 | Коментарі: 0

За минулу добу працівниками груп реагування патрульної поліції перевірено понад 70 автобусів, які використовуються для надання послуг із перевезення пасажирів. 

У рамках відпрацювання поліцейські виявили допущені водіями порушення законодавства. Серед них – перевезення пасажирів понад встановлену кількість, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг.

За результатами вжитих заходів поліцейськими складено 6 адміністративних матеріалів. Зокрема, 1 – за порушення водієм правил керування, правил користування ременями безпеки або мотошоломами (ч. 2-3 ст. 121 КУпАП), 2 – за порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів (ст. 121-2 КУпАП) і 3 – за порушення правил надання послуг та вимог безпеки при наданні послуг з перевезення пасажирів чи вантажів автомобільним транспортом (ст. 133-1 КУпАП).

Робота у даному напрямку триває.

Поліцейські звертаються до перевізників та водіїв пасажирського транспорту з проханням дотримуватися вимог чинного законодавства і Правил дорожнього руху.

Безпосередньо водіям працівники поліції радять дослухатися наступних порад:

- якщо у дорозі ви відчули погіршення самопочуття, зупиніться у спеціально відведених місцях – автокемпінгах – і перепочиньте;
- у жодному разі не порушуйте швидкісний режим, навіть якщо вам здається, що якість дорожнього покриття дозволяє скоротити час поїздки;
- неухильно дотримуйтеся вимог дорожніх знаків. Не порушуйте правил розмітки, обмеження швидкості, заборони обгону тощо.

Пам’ятайте про відповідальність за життя людей, адже нехтування вимогами безпеки може призвести до тяжких наслідків.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool