На Кіровоградщині тривають перевірки дитячих освітніх закладів

Грудень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

На даний час у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров’я із стаціонарним лікуванням, будинках для людей похилого віку та інвалідів, закладах відпочинку та оздоровлення державної і комунальної форми власності, а також приватної форми власності за наявності письмового звернення суб’єктів господарювання тривають позапланові перевірки стану пожежної і техногенної безпеки.

Дані заходи здійснюються на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України, наказу ДСНС України та відповідно до погодженого з Кіровоградською обласною державною адміністрацією плану-графіка.

Протягом минулого тижня перевірено стан автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього та внутрішнього водопостачання, електромереж та електроживлення, під’їзні шляхи до будівель і споруд, відповідність нормативним вимогам шляхів евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння та їхній стан тощо на об’єктах освіти Кіровоградського, Олександрівського, Олександрійського, Голованівського, Добровеличківського, Долинського, Новгородківського, Новоукраїнського, Онуфріївського, Устинівського, Вільшанського, Маловисківського, Петрівського та Світловодського районів.

Під час перевірок співробітники У ДСНС в області провели тренінги, практичні заняття щодо дій персоналу в разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної ситуації та навчання дітей і дорослих правилам пожежної безпеки.

Станом на 5 грудня 2017 року проведено перевірки 855 об’єктів.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool