На Кіровоградщині тривають обстеження виборчих дільниць

Жовтень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

Інспекторський склад Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів продовжує здійснювати перевірки стану забезпечення протипожежного та техногенного захисту виборчих дільниць.

1 жовтня такі перевірки відбулися у Знам'янському, Маловисківському та Новоукраїнському районах. Головну увагу інспектори зосередили на таких ключових моментах: стан евакуаційних шляхів та їх відповідність вимогам правил пожежної безпеки; наявність первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) у нормативній кількості та дані про проведення їх своєчасного технічного обслуговування; стан електромережі та електрообладнання у будівлі та дані про проведення замірів опору ізоляції; стан систем та приладів опалення, особливо пічного (за наявності на об’єкті).

Крім того, фахівці Служби порятунку наполягають, щоб усі приміщення виборчих дільниць були забезпечені пам’ятками щодо дій під час надзвичайних подій чи ситуацій, розробленими У ДСНС у Кіровоградській області. Та проводять інструктажі з питань пожежної та техногенної безпек з керівниками та обслуговуючим персоналом.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool