На Кіровоградщині тривають масштабні дорожні роботи

Жовтень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Останні два місяці на Кіровоградщині тривають масштабні дорожні роботи – проводиться поточний середній ремонт на трьох ділянках автомобільної дороги державного значення М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине загальною протяжністю 35 км.

Ремонту ця дорога чекала майже 30 років, і лише цьогорічне збільшення фінансування дорожньої галузі дало можливість його розпочати. З метою ефективного використання коштів та інших ресурсів у Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області прийняли рішення ремонтувати за маршрутним принципом, починаючи з тих доріг де більша інтенсивність руху на ділянках з найбільшою руйнацією. Таким чином заплановано працювати щороку, поступово приводячи до сучасних стандартів дороги загального користування Кіровоградщини.

У поточному середньому ремонті задіяні дві підрядні організації – ДП «Кіровоградський облавтодор» та ТОВ «Дор-Строй».
Відповідно до розпорядження КМУ від 16 березня 2016 року № 176-р на поточний середній ремонт доріг Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області вже витратили майже 101 мільйон гривень, які профінансовані з державного бюджету.
На ділянці по М-12, де триває ремонт, бригади вже виконали роботи з холодного фрезерування асфальтобетонного покриття та влаштування нижнього вирівнюючого шару і приступили до влаштування верхнього шару.

По М-04 на першому відрізку робітники також у процесі влаштування верхнього шару ЩМА, а от на другому їм необхідно ще завершити влаштування вирівнюючого та розпочати укладку верхнього шару покриття. На третьому ж відрізку дороги до роботи лише взялися, тож попереду ще і фрезерування, і вирівнювання, і покриття верхнього шару ЩМА. Від запланованих заходів поки що виконано лише 18%.

До кінця будівельного сезону дорожники планують повністю завершити роботи на об’єктах, хоча на темпи ремонту вплинуло погіршення погодних умов – через дощі довелося на кілька днів припинити роботи. Втім, як запевняють підрядники, аби надолужити вони ладні пожертвувати вихідними.

Прес-служба САД у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool