На Кіровоградщині триває сезон полювання

Жовтень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

З початку відкриття сезону полювання правоохоронці у складі робочих груп разом з представниками інших зацікавлених міністерств та відомств проводять спільні рейди.

У ході відпрацювань перевіряється наявність у мисливців всіх необхідних документів на право полювання, знання ними правил поводження зі зброєю та її безпечного використання. Особлива увага також приділяється виявленню осіб, які перебувають у нетверезому стані, оскільки вживання під час полювання алкогольних напоїв підвищує ризик поранення чи загибелі громадян.
За результатами проведених спільних рейдів у мисливських угіддях на території області працівниками міліції, окрім порушення правил полювання, виявлено також порушення правил обігу мисливської зброї.
Так, 48-річний мешканець Новомиргородського району перебував на полюванні з належною йому гладкоствольною рушницею без дозволу на право її зберігання та носіння. Зброю правоохоронці вилучили, а порушника притягнуто до адміністративної відповідальності.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool