На Кіровоградщині триває перевірка технічного та санітарного стану пасажирського транспорту

Квітень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

Починаючи з 26 березня цього року державною службою України з безпеки на транспорті в області спільно з департаментом інфраструктури та промисловості облдержадміністрації проводиться перевірка транспортних засобів, що здійснюють регулярні пасажирські перевезення дорогами області.

Інспекторами «Укртрансбезпеки» здійснюється зовнішній і внутрішніх огляд автобусів. Насамперед, перевіряються рівень зношеності протекторів шин, цілісність лобового скла, наявність повірених вогнегасників, аптечок, візуальної інформації про перевізника та страхову компанію, дозвільні документи на здійснення пасажирських перевезень.

Заступник начальника відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління «Укртрансбезпеки» в області Олександр Йокало повідомив, що лише за перший квартал поточного року було проведено перевірки 453 транспортних засобів, виявлено 177 порушень, винесено 12 постанов про адміністративне правопорушення на загальну суму 22 тис. грн. та 102 приписи щодо усунення виявлених порушень.

Заступник директора департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації Володимир Дмитренко відзначив, що останнім часом від населення надходить багато скарг про нехтування окремими автоперевізниками нормами безпеки та санітарії. Він наголосив, що в разі виявлення системних порушень, або ігнорування приписів щодо усунення виявлених недоліків, обласна державна адміністрація, як організатор внутрішньообласних перевезень, вживатиме санкції, включно до розірвання договорів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool