На Кіровоградщині триває ліквідація ямковості

Травень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

Протягом тижня ДП «Кіровоградський облавтодор» на замовлення Служби автомобільних робіт у Кіровоградській області виконували роботи з ліквідації ямковості.

За звітний період силами підрядних організацій ліквідовано 12 145 м² деформацій дорожнього покриття. 22 км або 11 020 м² ліквідували на дорогах державного значення. В тому числі, на територіальних дорогах 4925 м². На місцевих же дорогах полагодили 1 125 м² покриття.

Працювали здебільшого гарячим асфальтобетон6ом, крім того, методом просочення, струменевим методом та щебеневими сумішами.
Нагадуємо, станом на 5 травня з початку поточного року на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області підрядними організаціями ліквідовано 77 753 м² деформацій на автомобільних дорогах загального користування Кіровоградської області.

Роботи з ліквідації аварійної ямковості проводяться за сприятливих погодних умов.

Прес-служба САД у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool