На Кіровоградщині тричі виникали пожежі сміття та пожнивних залишків

Липень 10, 2020 | Новини | Переглядів: 669 | Коментарі: 0

9 липня о 16:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 40 м2 покрівлі житлового будинку по вул. Декабристів м. Помічна Добровеличківського району. 

Силами вогнеборців о 17:11 пожежу було локалізовано та о 18:02 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна.

Вже 10 липня о 00:11 стало відомо про займання по вул. Алексеєва с. Димине Новоукраїнського району. Як з’ясувалось горять 2 велосипеди, мотоцикл, електричний інструмент та 20 м2 покрівлі гаража на території приватного домоволодіння. О 01:05 займання було локалізовано та о 01:40 – ліквідовано спільними зусиллями бійців 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новоукраїнка та місцевої пожежної команди с. Димине.

Крім того, рятувальники Кіровоградщини тричі залучалися на гасіння пожеж сміття та пожнивних залишків: вогнеборці 33-ї ДПРЧ смт Онуфріївка залучались на гасіння пожежі 700 м2 на земельній ділянці поблизу смт Павлиш Онуфріївського району, а бійці 1-го ДПРЗ м. Кропивницький приборкали займання 40 м2 сміття по вул. Леваневського обласного центру.

В усіх випадках травмованих чи загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool