На Кіровоградщині тепер будуть спільні патрулювання на автошляхах

Вересень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Відповідне рішення було прийнято під час зустрічі, що відбулася 8 вересня у Світловодському відділі поліції за участю керівництва підрозділу та представників місцевої громади і засобів масової інформації.

Присутні обговорили питання щодо руху транзитного вантажного транспорту дорогами районного центру.

Начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий розповів про невтішну ситуацію, що склалася. Адже весь вантажний транспорт, у зв’язку з розбитими об’їзними дорогами, вимушений рухатися центральними автошляхами міста. Це призводить до їх руйнування, також жителі прилеглих будинків скаржаться на появу тріщин, які утворилися внаслідок руху вантажівок.

Ще одне питання, на яке звернули увагу присутні – збільшення кількості маленьких пішоходів із початком нового навчального року. Батьки постійно хвилюються про безпеку дітей у зв’язку з рухом вантажного транспорту через місто.

Після годинного обговорення було визначено можливі шляхи вирішення існуючої проблеми. Зокрема, прийнято рішення щодо спільного патрулювання працівників поліції та громадськості на автошляхах міста. Також заплановано проведення зустрічі з керівниками підприємств з питань ремонту об’їзних доріг районного центру.

За матеріалами Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool