На Кіровоградщині судитимуть водія рейсового автобуса

Січень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 793 | Коментарі: 0

Дорожньо-транспортна пригода сталася у листопаді минулого року у смт. Власівка міста Світловодська. 23-річний водій одного із Кременчуцьких АТП здійснював пасажирські перевезення сполученням «Світловодськ-Кременчук»

Під час руху по грублі Кременчуцької ГЕС, водій грубо порушив правила дорожнього руху, перевищив максимально дозволену та допустиму швидкість руху в межах населеного пункту, відвлікся від керування та здійснив наїзд на жінку велосипедиста. У результаті ДТП жінка зазнали тяжких тілесних ушкоджень, які виявилися несумісними з життям і померла на місці пригоди.

Наразі подальшу долю обвинуваченого вирішуватиме суд. У разі доведення вини чоловіку загрожує покарання від 3 до 8 років позбавлення волі та позбавлення права керування транспортними засобами.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool