На Кіровоградщині судитимуть підприємця за привласнення бюджетних коштів

Червень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Знам’янська місцева прокуратура завершила слідство у кримінальному провадженні щодо директора приватної фірми за розтрату майна належного Маловисківській школі-інтернат.

Маловисківським відділом Знам’янської місцевої прокуратури виявлений факт розтрати бюджетних коштів керівником одного з місцевих товариств.

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний підприємець у порушення своїх службових обов’язків не виконав умов договору та вчинив розтрату майна належного Маловисківській загальноосвітній школі-інтернат. Мова йде про поставку для школи солом’яних пеллетів в кількості 36 тонн. Школа-інтернат умови договору зі своєї сторони виконала та оплатила послуги за бюджетний кошт у повному обсязі, тоді як підприємцем солом’яні пеллети школі поставлені не були. У зв’язку з чим державним інтересам завдано майнової шкоди на загальну суму понад 61 тисячу гривень.

Досудове розслідування вказаного кримінального провадження завершено.
Обвинувальний акт направлено на судовий розгляд.

Довідково:
Підприємцеві інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч 2 ст 191 ( привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем) КК України. За цей вид злочину санкцією статті передбачено покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool