На Кіровоградщині судитимуть керівника підприємства

Серпень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області скеровано до суду обвинувальний акт відносно директора ТОВ «Консалтінг ЛТД», якого обвинувачують у розтраті бюджетних коштів у великих розмірах, вчиненій повторно та службовому підробленні (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказане підприємство за державні кошти ремонтувало покрівлю однієї із шкіл в Долинському районі. Під час виконання цих робіт директором підприємства внесено неправдиві відомості щодо обсягів, видів та вартості фактично виконаних ним робіт на цьому об’єкті на суму, що склала 163 тис. грн. У подальшому такі ж «маніпуляції» проведено під час реконструкції системи опалення медичної установи в Устинівському районі. Як наслідок, на рахунок вказаного приватного підприємства було безпідставно перераховано 217 тис. грн. за роботи, які насправді не виконувались.

На разі обвинувальний акт перебуває на розгляді суду. У випадку доведення вини особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool