На Кіровоградщині судитимуть двох чиновників

Грудень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди у розмірі 3 тис грн сільським головою та землевпорядником сільської ради у Маловиськівському районі.

Обвинувальний акт відносно чиновників за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, із конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
Нагадаємо, голову та землевпорядника сільради було затримано «на гарячому» 22 вересня поточного року. Кошти чиновники вимагали від мешканки району за сприяння в отриманні дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво складу.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool