На Кіровоградщині створять економічну раду

Січень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 1428 | Коментарі: 0

Обсяги виробництва промислової продукції на Кіровоградщині стабільно зростають. За січень-листопад 2019 року область займає четверте місце в Україні. Експорт товарів також підвищується, тож завдання влади створити належні умови для прозорої роботи підприємств.

Про це заявив сьогодні, 22 січня, голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь під час зустрічі з представниками бізнесу.

«Взаємодія влади та бізнесу – невід'ємна складова спільного успіху. Важливо створити передумови для системного розвитку підприємництва в регіоні. Йдеться зокрема про подолання корупційних схем, детінізацію, зменшення тиску правоохоронних та інших контролюючих органів», – відзначив Андрій Балонь.

Не менш важливим напрямом є залучення інвестицій. Інвестиційною діяльністю та гуманітарним блоком буде опікуватися новопризначена заступниця голови ОДА Тетяна Волинець.

Також при Кіровоградській ОДА почне функціонувати економічна рада – дорадчий орган для обміну ідеями між підприємцями. Долучитися до роботи ради мають можливість усі бажаючі представники бізнесу області.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool