На Кіровоградщині створено 726 «Пунктів незламності»

Лютий 17, 2023 | Новини | Переглядів: 857 | Коментарі: 0

Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Павло Конопко під час засідання обласного координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи «Пунктів незламності» у громадах.

«Усього створено 726 пунктів. 358 відкрито силами органів місцевого самоврядування, 54 - ГУ ДСНС в області, 3 пункти на базі об’єктів «Укрзалізниці», від бізнесу - 139, ритейл (банки, супермаректи, АЗС) - 172. Маємо деякі потреби у комплектуванні для забезпечення сталого функціонування пунктів, необхідне дооснащення генераторами, «Starlink» , засобами стійкого автоволоконного зв’язку, булер’янами та паливом», - повідомив Павло Конопко.

У результаті засідання координаційного штабу визначено: продовжити роботу щодо подальшого розгортання пунктів на територіях, подальшого поліпшення матеріально-технічної бази та забезпечення організації роботи пунктів, чергуванням, відповідальними працівниками та охороною правопорядку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool