На Кіровоградщині студенти медколеджу навчали школярів медичним навичкам (ФОТО)

Травень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Студенти і викладачі Олександрійського медичного фахового коледжу навчали школярів навичок педіатрії, хірургії та основ медсестринства. Про це повідомила керівник освітнього закладу Наталія Сергієнко сьогодні, 16 травня.

На Кіровоградщині студенти медколеджу навчали школярів медичним навичкам

На Кіровоградщині студенти медколеджу навчали школярів медичним навичкам

На Кіровоградщині студенти медколеджу навчали школярів медичним навичкам


Профорієнтаційні заходи провели для учнів Мультипрофільного ліцею та ліцею імені Т.Г.Шевченка Олександрійської міської ради.

«Учні відпрацьовували практичні навички – вимірювання артеріального тиску, накладання турнікета, промивання шлунка в дітей. Навчання проводимо у форматі конкурсу: після тренування кожна з трьох команд обирала свого представника, який демонстрував свої знання і вміння вже на оцінку. У проведенні заходів нам допомагали студенти коледжу», - розповіла в.о. директора Наталія Сергієнко.

Діти також пройшли тестування з питання «Чи можете Ви стати студентом медичного коледжу» та опитування щодо необхідних для професії медика якостей.

Нагадаємо, Олександрійський медичний коледж навчає за спеціальностями - акушер, фельдшер, технік зубний, сестра медична.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool