На Кіровоградщині стартував конкурс дитячої творчості

Лютий 06, 2015 | Новини | Переглядів: 839 | Коментарі: 0

Державна фіскальна служба України оголосила Всеукраїнський конкурс дитячої творчості „Майбутнє країни – у мріях дитини”. Головною метою цього проекту є виховання податкової культури у підростаючого покоління та ознайомлення їх із професією фахівця податкової та митної справи.

Наразі проходить перший етап конкурсу, який відбувається на районному рівні і триватиме до квітня 2015 року. Участь у ньому беруть дві категорії учнів загальноосвітніх навчальних закладів:
І категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 9-11 років;
ІІ категорія: станом на 1 січня 2015 року виповнилося 12-15 років.
Для участі у конкурсі приймаються індивідуальні творчі роботи за трьома напрямками: художні твори (малюнки), комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація) та літературні твори. Тематика робіт: сплата податків, зборів, платежів – економічна функція у житті країни.
Другий етап конкурсу відбудеться у травні й проходитиме на регіональному рівні, де визначатимуться найкращі учнівські роботи серед надісланих з районів. Автори робіт, які посядуть перші місця на другому етапі, візьмуть участь у загальнонаціональному визначенні переможців, що відбуватиметься протягом червня-серпня цього року.
„Вже понад десять років у нашій службі триває такий конкурс дитячої творчості. Традиційно молоді конкурсанти з Кіровоградщини демонструють високий мистецький потенціал і стають переможцями всеукраїнського рівня. Сподіваюсь, і цього разу конкурс „Майбутнє країни – у мріях дитини” матиме гідне продовження і наші учасники посядуть призові місця у Всеукраїнському конкурсі,” – зазначив перший заступник начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман.
Роботи на конкурс потрібно подавати до податкових інспекцій Головного управління ДФС у Кіровоградській області за місцем проживання. Детальніше про умови конкурсу та вимоги до творчих робіт можна дізнатись, звернувшись до державних податкових інспекцій органів фіскальної служби області.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool