На Кіровоградщині стартує реєстрація на пробне ЗНО

Січень 04, 2022 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

З 5 по 22 січня проходитиме реєстрація на пробне ЗНО. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки Кіровоградської ОДА Ельза Лещенко.

За її словами, для того, щоб взяти участь у пробному ЗНО необхідно зареєструватися на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти. Вартість участі в одному тестуванні становить 270 грн.

Для всіх зареєстрованих будуть створені інформаційні сторінки, на яких після 10 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО та результати проходження тестування.

Розклад проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2022 році:

19 березня - з української мови, а також з української мови і літератури;
26 березня - з історії України, математики, математики (завдання рівня стандарту), біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.Результати тестування з української мови і літератури та з української мови будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників до 25 березня, з інших предметів – до 1 квітня.

Також Ельза Лещенко зазначила, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool