На Кіровоградщині сталися чотири пожежі: є загиблі (ФОТО)

Березень 23, 2024 | Новини | Переглядів: 266 | Коментарі: 0

До Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Віктора Чабана м. Мала Виска

Там загорілось 15 м2 речей домашнього вжитку на горищі приватного житлового будинку. О 06:11 пожежу ліквідовано бійцями місцевого підрозділу.

О 14:25 бобринецькі рятувальники залучались на гасіння пожежі 300 м2 сухої трави на відкритій території біля р. Сугоклея м. Бобринець, яку о 16:33 було ліквідовано.

На Кіровоградщині сталися чотири пожежі: є загиблі

На Кіровоградщині сталися чотири пожежі: є загиблі

Вже 23 березня о 02:08 стало відомо про пожежу на вул. Приморській м. Світловодськ. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горів легковий автомобіль Hyundai. О 02:30 пожежу було ліквідовано.

О 05:03 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Соборній м. Знам’янка. Після прибуття на місце виклику встановлено, що горить 5 м2 речей домашнього вжитку в приватному житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіла двох загиблих чоловіків 1986 р.н. О 06:03 пожежу було ліквідовано силами бійців місцевої пожежно-рятувальної частини.

Причини пожеж та обставини загибелі громадян встановлюють фахівці.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool