На Кіровоградщині спрощену систему обрали на півтисячі осіб більше, ніж торік

Вересень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Уже сьогодні оцінили переваги цієї системи оподаткування майже 24 тисячі фізичних та юридичних осіб регіону. А це на 518 бізнесменів більше, ніж за аналогічний період минулого року.

При цьому левову частку – більше 91 відсотка – становлять приватні підприємці, решта – підприємства різних форм власності.
Як зазначають в ГУ Міндоходів у Кіровоградській області, такі тенденції є результатом цілеспрямованої роботи органів доходів і зборів, направленої на спрощення процедур ведення бізнесу в Україні. Зокрема, відзначають такі нововведення: можливість дистанційного „спілкування” з контролюючими органами – подання звітності та заяв на реєстрацію платником єдиного податку в електронному вигляді; збільшення дозволеної кількості найманих працівників та граничного обсягу доходів; надання права змінювати групу та ставку податку протягом року тощо. До того ж, робота у цьому напрямку продовжується. Так, з 01 січня наступного року саме „спрощенці” першими зможуть скористатися перевагами електронної перевірки.
Прогнозованим є збільшення надходжень від цієї групи суб’єктів господарювання. Так, за вісім місяців 2013 року до місцевих бюджетів перераховано майже 67 мільйонів гривень, що практично на 19 мільйонів більше, ніж минулого року. При цьому вдалося забезпечити надходження на 13,4 відсотка більше запланованого.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool