На Кіровоградщині спіймали зловмисника, який намагався скоїти крадіжку з гаража

Березень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

Працівники Світловодського відділу поліції на місці злочину застали 37-річного жителя сусіднього міста. За цим фактом проводиться розслідування.

Під час відпрацювання районного центру вночі на території гаражного кооперативу правоохоронці помітили автомобіль, що зупинився біля одного з приміщень. З авто вийшов чоловік та за допомогою лому і розвідного ключа зламав навісний замок на гаражі. Поліцейські затримали зловмисника, хоча він намагався втекти з місця події.

«У ході огляду в салоні автомобіля правоохоронці виявили та вилучили утинок гладкоствольної мисливської рушниці, яку, за словами зловмисника, він придбав у січні в іншій області. Зброю направлено на дослідження. У даний час стосовно особи обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ч. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами» та ч. 3 ст.15 «Замах на злочин» і ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool