На Кіровоградщині спіймали двох злодіїв на крадіжці телефонного кабелю

Грудень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Ними виявилися громадяни, які вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Напередодні близько 9-ої ранку наряд поліції охорони у місті Світловодську отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю в підвалі однієї з багатоповерхівок.

Негайно виїхавши за адресою, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглу до будинку територію. Біля одного з під’їздів помітили відкриті вхідні двері до підвального приміщення, а неподалік – двох громадян, що саме різали телефонний кабель.
Вживши заходів щодо припинення правопорушення, поліцейські здійснили поверховий огляд чоловіків і виявили у них кусачки.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Світловодського відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особи порушників встановили. У спробі крадіжки 120 метрів телефонного кабелю поліцейські викрили двох жителів Світловодська, 26 та 39 років.
За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool