На Кіровоградщині солдат застрелив двох військовослужбовців

Вересень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону здійснюється процесуальне керівництво у справі загибелі двох військовослужбовців на Кіровоградщині

У понеділок, 11.09.2017, ГУНП у Кіровоградській області за фактом загибелі двох військовослужбовців у с. Канатово Кіровоградського району Кіровоградської області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України. Процесуальне керівництво здійснюється військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону Південного регіону України.

Установлено, що 10.09. близько 22:40 год. на території однієї з військових частин, що на Кіровоградщині, військовослужбовець у військовому званні «солдат» здійснив 2 короткі черги у напрямку двох військовослужбовців цієї ж частини, які виконували тренувальні вправи.
Унаслідок отриманих вогнепальних поранень старший сержант та солдат загинули на місці події.

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону спільно з працівниками Кропивницького ВП ГУ НП в Кіровоградській області та співробітниками відділення ВСП м. Кропивницький Миколаївського ЗВ ВСП оглянуто місце події, допитано свідків.
Наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманій особі підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

Джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool