На Кіровоградщині службовцю Держгеокадастру, підозрюваному в корупційному злочині, обрано міру запобіжного заходу

Березень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 695 | Коментарі: 0

Новоукраїнським районним судом обрано міру запобіжного заходу, керівнику одного з районних відділів Держгеокадастру підозрюваному у вимаганні та отриманні 10 тис грн неправомірної вигоди.

Так, суд задовольнив клопотання слідчого і визначив посадовцю міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 88 тис грн.

Нагадаємо, 27 лютого 2018 року, Новоукраїнською місцевою прокуратурою спільно з слідчими районного відділу поліції та співробітниками Управління захисту економіки в області на одержанні 10 тис грн неправомірної вигоди викрито одного з керівників районного відділу Держгеокадастру.

Зазначені грошові кошти службовець вимагав від місцевого жителя за надання у власність земельних ділянок загальною площею 20 га для ведення особистого селянського господарства.

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає покарання за цей вид злочину у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool