На Кіровоградщині служба 104 усунула понад 1,5 тисячі витоків газу

Лютий 16, 2023 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

1566 витоків газу на Кіровоградщині усунула аварійно-диспетчерська служба Кропивницької філії «ГАЗМЕРЕЖІ» упродовж січня.

Головний інженер Володимир Шаповал пояснює: «Поширено, що взимку з настанням холодів кількість витоків газу збільшується. До прикладу, серед типових причин їх виникнення – використання застарілого обладнання, відсутність технічного обслуговування газового устаткування, а також негерметичність різьбового з’єднання».

Загалом за січень аварійно-диспетчерські служби «ГАЗМЕРЕЖІ» в області здійснили 1161 виїзд. Із них в межах обласного центру – лише 279. Усі інші – по території регіону. Деякі виклики були хибними. На інших об’єктах фахівці знаходили одразу по кілька витоків.

«Служба 104 працює цілодобово, без свят і вихідних. Працівники проводять якісний інструктаж споживачів, а також ретельну перевірку об'єктів. Це запорука впевненості у відсутності аварійних ситуацій», - підкреслив Володимир Шаповал.

Бригади є в кожному районі.

Виїзд на виклики відбувається в будь-який час дня і ночі.

Звертаємо вашу увагу: усунення аварійних ситуацій, витоків газу та проведення інструктажів проводяться безкоштовно. Роботи по заміні обладнання - за прейскурантами Кропивницької філії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool