На Кіровоградщині шахрайка привласнила понад 13 тисяч гривень

Листопад 30, 2015 | Новини | Переглядів: 1534 | Коментарі: 0

Мешканка Знам’янського району, зловживаючи довірою потерпілих, заволоділа їх грошовими коштами на загальну суму понад 13 тисяч гривень. За скоєне зловмисниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

До Знам’янського відділу поліції звернулася 28-річна мешканка міста. Жінка повідомила, що знайома видурила у неї більше 12 тисяч гривень для придбання сертифікатів на косметику відомої марки. Аналогічна заява надійшла від 24-річної знам’янчанки, яка скаржилася, що позбулася 570 гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 24-річна жителька одного з сіл району. Жінка під приводом продажу косметичних засобів, отримувала від громадян гроші, які у подальшому витрачала на власні потреби, – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Їй загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool