На Кіровоградщині шахраї видурили у пенсіонерки 30 тисяч гривень

Листопад 29, 2019 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

До відділу поліції надійшло повідомлення від 76-річної пенсіонерки про те, що невідомі особи шляхом обману заволоділи її грошима у сумі понад 30 тисяч гривень.

Подія трапилася вночі. Один із шахраїв зателефонував місцевій жительці та, представившись працівником правоохоронного органу, повідомив, що її родичка скоїла дорожньо-транспортну пригоду. За вирішення питання щодо не притягнення жінки до кримінальної відповідальності, запропонував віддати грошові кошти, на що пенсіонерка погодилася.

«Менш ніж за добу, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, за вказаними прикметами, працівники патрульної поліції та Кропивницького відділу затримали осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися раніше судимі жителі іншої області, 34 та 44 років. У громадян було виявлено речові докази кримінального правопорушення – грошові кошти потерпілої», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.

Осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Чоловіків перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool