На Кіровоградщині сержант поліції вимагав хабара (ФОТО)

Квітень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 2160 | Коментарі: 0

Співробітники обласного Управління СБУ під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на хабарі інспектора сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділів Головного управління Нацполіції у Кіровоградській області.

Оперативники спецслужби встановили, що сержант поліції вимагав від місцевого мешканця грошові кошти за не притягнення його до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці затримали поліцейського на одній із автодоріг районного центру після отримання всієї суми неправомірної вигоди.
Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Заходи з викриття та затримання зловмисника проводились спільно із співробітниками Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

На Кіровоградщині сержант поліції вимагав хабара

На Кіровоградщині сержант поліції вимагав хабара

Тривають невідкладні слідчі дії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool