На Кіровоградщині Сергій Кузьменко вручив відзнаки батькам-вихователям дитячих будинків

Грудень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 663 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко побував у Бережинській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів Кропивницького району на урочистому святі "Вогнище родинне". 

Урочистості влаштували з нагоди Дня Святого Миколая для дітей та батьків-вихователів чотирьох дитячих будинків сімейного типу. Запрошені родини проживають на території села Бережинка.

Керівник ОДА привітав дітей зі святом. "Я бажаю усім вам гарного дитинства. А воно обов’язково саме таким у вас і буде, бо у вас є тата і мами, які дуже вас люблять, – наголосив Сергій Кузьменко. – Дякую батькам-вихователям за турботу про дітей. У вас дуже велике серце. Бажаю здоров'я вам і вашим дітям та миру в нашій країні".

Голова облдержадміністрації вручив спільні відзнаки райради та райдержадміністрації Кропивницького району батькам-вихователям ДБСТ родини Наталії та Станіслава Бевзів, родини Анжели та Миколи Кучеренків, родини Любові та Едуарда Нечепоренків та родини Ірини Чікалової. Діти отримали солодкі подарунки.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool