На Кіровоградщині Сергій Кузьменко просить мешканців області зберігати спокій

Листопад 26, 2018 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

Ситуацію, пов’язану із черговою військовою агресією Російської Федерації проти України, прокоментував голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час щотижневої апаратної наради. 

Керівник ОДА зазначив, що вчора в Азовському морі збройними силами РФ було вчинено напад на два українські судна та буксир. Внаслідок цих дій шестеро українців поранено. "Президентом України було скликано Воєнний кабінет, засідання РНБО, під час якого ухвалено рішення звернутися до Верховної Ради щодо запровадження воєнного стану, – підкреслив Сергій Кузьменко. – Хочу наголосити, що воєнний стан – це не оголошення війни. Ми ні з ким не плануємо воювати, ні на кого не нападаємо, але водночас ми повинні адекватно реагувати на акти агресії, які відбуваються відносно нашої держави".

Голова облдержадміністрації повідомив, що сьогодні на 16 годину заплановане позачергове засідання Верховної Ради України. Відповідно до рішень Парламенту, будуть ухвалюватися рішення на рівні тих чи інших місцевих державних адміністрацій.

"На сьогодні Збройні Сили України приведені у повну бойову готовність. Ситуація в країні абсолютно керована, – підкреслив Сергій Кузьменко. – Прошу усіх зберігати спокій. Немає жодних вагомих причин для паніки в суспільстві. Переконаний, що наш курс на політичне врегулювання проблем буде збережений. Ми і надалі збираємося захищати свою державу боєздатним військом і дипломатичними зусиллями за підтримки світового товариства". 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool