На Кіровоградщині серед жителів м. Мала Виска провели роз’яснювальну роботу

Лютий 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1451 | Коментарі: 0

Наразі триває опалювальний сезон. А відтак зберігається і ризик виникнення пожеж у оселях жителів Кіровоградщини, які найчастіше викликані порушеннями правил експлуатації систем опалення та обігрівачів.

З метою попередження пожеж та загибелі на них людей працівники Управління ДСНС в області продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі населених пунктів області.

13 лютого попереджувальну роботу було проведено у м. Мала Виска. Рятувальники районного відділу У ДСНС в області нагадали громадянам основні вимоги правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням, електро- та газовими побутовими приладами. Порадили не залишати газові прилади без нагляду, не використовувати їх не за призначенням, постійно перевіряти вентиляцію, стежити, щоб у приміщенні, де працюють газові прилади, було достатньо кисню. Власникам пічного опалення порадили вчасно усувати тріщини, витримувати протипожежні інтервали між грубкою і домашніми речами та меблями, не сушити на печах одяг та дрова, не розпалювати вогонь легкозаймистими речовинами.

Поради нескладні, але нехтування ними призводить до трагічних наслідків. Тож рятувальники закликали ставитися відповідально до власної безпеки та дбати про власний добробут. На останок громадяни отримали застерігаючі листівки із правилами пожежної безпеки.

Наразі триває опалювальний сезон. А відтак зберігається і ризик виникнення пожеж у оселях жителів Кіровоградщини, які найчастіше викликані порушеннями правил експлуатації систем опалення та обігрівачів.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool