На Кіровоградщині СБУ закликає вірян не піддаватись провокаціям

Липень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 667 | Коментарі: 0

27-28 липня віруючі українці відзначають 1030-річчя хрещення Київської Русі. З нагоди православного свята у всіх куточках України релігійні та громадські організації проведуть хресні ходи, молебні та літургії.

Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області закликає вірян регіону, які планують долучитися до масових заходів у Києві, не піддаватись провокаціям та уникати спроб нагнітання міжконфесійних конфліктів під час проведення всеукраїнських заходів. 

Також СБУ нагадує мешканцям області про те, що у разі виявлення підозрілих предметів, зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності, негайно повідомити про це за номером гарячої лінії УСБУ в Кіровоградській області (0522) 36-13-06 чи на електронну поштову скриньку usbu_kvg@ssu.gov.ua.

Інформація, що надійде до обласного Управління СБУ, буде ретельно перевірена в рамках чинного законодавства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool