На Кіровоградщині СБУ виявила схрон із військовими засобами ураження

Вересень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 589 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України спільно з Нацполіцією у рамках здійснення заходів із протидії незаконному обігу зброї виявили на Кіровоградщині схрон із військовими засобами ураження.

Під час перевірки оперативної інформації правоохоронці встановили, що схованка зі зброєю та боєприпасами знаходиться у покинутому будинку одного з населених пунктів Кіровоградського району.

Співробітники спецслужби вилучили зі схрону гранатомет РПГ-18, п’ять бойових гранат РГД-5 та понад двісті сімдесят набоїв різного калібру.
Виявлені засоби ураження направлено на експертизу.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії для встановлення осіб, причетних до організації схованки.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool