На Кіровоградщині СБУ виявила незаконні схованки із боєприпасами

Квітень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 2201 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області 8 квітня співробітники Управління СБУ спільно з пошуковою групою «Слава» виявили на території Луганської та Червонокостянтинівської сільських рад Петрівського району великий арсенал боєприпасів часів Другої світової війни

78 артилерійських снарядів калібру 76 мм, 7 мінометних мін калібру 50 мм, 140 гранат типів Ф-1, М-39, РГ-42, РПГ-40, протипіхотну міну S-35, 2 мінометні міни калібру 82 мм, 118 артилерійський снарядів калібру 45 мм, дві протитанкових міни ТМ-35, а також 862 набої калібру 7,62 мм до автомата Калашникова.
Вилучені засоби ураження ймовірно були зібрані «чорними копачами», які проводять нелегальні розкопки на місцях бойових дій.
Наразі співробітники СБУ з’ясовують походження боєприпасів та вживають заходи зі встановлення осіб, причетних до їхнього незаконного зберігання й розповсюдження.

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool