На Кіровоградщині СБУ припинила діяльність групи браконьєрів

Квітень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині співробітники Служби безпеки України припинили діяльність групи браконьєрів, які у період нересту виловлювали рибу на водоймах Кременчуцького водосховища.

Під час спільного рейду співробітників спецслужби, екологічної інспекції та місцевих журналістів виявлено факти браконьєрства у природо заповідній зоні - на островах водосховища.

Правоохоронці затримали групу з шістьох браконьєрів, у яких вилучили два баркаси, два човни, п’ять кілометрів сіток, 35-ти метровий ятір та шістсот кілограмів риби.

За фактом незаконного вилову риби складено 4 адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП та направлено клопотання до суду щодо накладення арешту на плавзасоби.

До Світловодського відділу нацполіції передано матеріали стосовно затриманої групи браконьєрів, які в порушення вимог Закону України "Про тваринний світ" незаконно здійснювали вилов риби у період нересту.
Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, порушеному за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України.

Прес-служба УСБУ в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool