На Кіровоградщині сапери знищили дев`ять вибухонебезпечних предметів часів минулої війни

Квітень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 546 | Коментарі: 0

12 квітня фахівцями групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Кіровоградській області було проведено знищення 9-ти вибухонебезпечних предметів часів минулої війни

що були виявлені напередодні громадянами під час земляних робіт у м. Кропивницький (вул. Тельнова та пров. Новгородський) та у Компаніївському районі (біля с. Зелене та на території Компаніївського авіаційного полігону). На щастя, громадяни не стали чіпати небезпечні знахідки, а викликали фахівців.

Так, серед небезпечних знахідок виявлено: мінометна міна 50 мм – 3 од., мінометна міна 82 мм – 3 од., артилерійський снаряд 105 мм – 1 од., артилерійський снаряд 88 мм – 1 од. та артилерійський снаряд 45 мм – 1 од.
Дані вибухонебезпечні предмети знешкоджені шляхом підриву у спеціально визначеному місці.

Шановні громадяни! Є три правила, яких необхідно дотримуватись у разі виявлення вибухонебезпечних предметів: не чіпати, оповістити Службу порятунку, чекати прибуття фахівців на безпечній відстані від місця знахідки. Ці прості правила збережуть життя вам та іншим людям!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

сапери знищили дев`ять вибухонебезпечних предметів часів минулої війни


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool