На Кіровоградщині рятувальний патруль завітав до переселенців (ФОТО)

Жовтень 25, 2023 | Новини | Переглядів: 647 | Коментарі: 0

Від початку осені тривають зустрічі надзвичайників з вимушеними переселенцями з прифронтових територій, які організовує Французька міжнародна гуманітарна організація Acted. 

Щотижня рятувальники проводять роз’яснювальні бесіди з внутрішньо переміщеними особами у місцях їх компактного проживання. Тематика зустрічей незмінна: здебільшого говорять про норми пожежної безпеки та тренуються застосовувати вогнегасник у боротьбі із займаннями.

Рятувальний патруль завітав до м. Олександрії. І це вже друга зустріч з цією категорією громадян у районному центрі. Цього разу фахівці у галузі безпеки відвідали три соціальні гуртожитки, створені на базі дитячих садочків міста.

На Кіровоградщині рятувальний патруль завітав до переселенців

На Кіровоградщині рятувальний патруль завітав до переселенців

На Кіровоградщині рятувальний патруль завітав до переселенців


Учасники заходів почули поради щодо того, як облаштувати свій побут, зробити його комфортним та не забути при цьому про пожежну безпеку. В ході практичної частини заходів люди різного віку не соромилися вчитися новому та набувати навичок користування засобами первинного пожежогасіння.

А ще усі, хто завітав на зустріч з рятувальниками, отримали поради професійного психолога стосовно того, як зберегти ментальне здоров’я у наш складний час та допомогти близьким відновити душевну рівновагу після пережитих кризових життєвих ситуацій.

У доповнення до змістовних рекомендацій слухачі отримали також застережні листівки та новенький випуск “Палаючих новин”.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool