На Кіровоградщині рятувальники знову провели рейд

Квітень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 2155 | Коментарі: 0

Фахівці пожежно-рятувальної служби області продовжують проводити профілактичні відпрацювання житлового сектора щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у весняний період.

Питання особистої безпеки та збереження майна залишається актуальним, оскільки розпочалися сезонні прибирання прибудинкових територій, дачних ділянок та городів з традиційним спалюванням сміття й торішньої рослинності.

8 квітня рятувальники підпорядкованих підрозділів провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців міста Новоукраїнка та селища Новоархангельськ. Фахівці рятувальної справи закликали громадян обережного поводитись з побутовим газом, струмом, відкритим вогнем у повсякденному житті та розповіли про небезпеку паління у ліжку. Велику загрозу навколишньому середовищу, життю та майну громадян становлять пожежі, спричинені навмисним підпалом чи загорянням минулорічної рослинності та сміття внаслідок людської необережності.

Також працівники Служби «101» нагадали правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, зокрема боєприпасів часів Другої світової війни. Рятувальники наголосили, що не можна самостійно витягувати застарілу вибухівку із землі, бо вона все ще залишається смертельно небезпечною. Обов’язково потрібно попередити людей поблизу про небезпеку, позначити місце небезпечної знахідки та повідомити про неї за телефоном Служби порятунку «101».

На завершення розмови усі, з ким вдалось поспілкуватись рятувальникам, отримали листівки застерігаючого змісту.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині рятувальники знову провели рейд
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool