На Кіровоградщині рятувальники згортають свої пункти незламності

Березень 24, 2023 | Новини | Переглядів: 618 | Коментарі: 0

Відповідно до протокольного рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у разі забезпечення сталої роботи систем життєзабезпечення мобільні Пункти незламності на базі наметів пожежно-рятувальної служби згортаються, а стаціонарні - на базі підрозділів Головного управління ДСНС у Кіровоградській області - призупиняють свою роботу.

Пункти незламності, які функціонують у приміщеннях обласної та районних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування та старостатів продовжують працювати та надавати громадянам доступ до мережі Інтернет та можливість підзарядити мобільний телефон.

У разі потреби Служба порятунку впродовж двох годин готова відновити та забезпечити стале функціонування своїх Пунктів незламності.

Пресслужба ГУ ДСНС в області    


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool